Over Antaris

Ervaar de liefde voor vakmanschap

De sloepen van Antaris zijn het toonbeeld van stijl en design. Een divers en stijlvol assortiment dat altijd is voorzien van een uitgebreide uitrusting. Hierdoor behoort Antaris al sinds 1989 tot de absolute top in sloepenland.

Productie van een Antaris sloep

Productieproces

Antaris sloepen zijn een 100% Nederlands product. Wij geven u graag een kijkje in onze keuken. Bekijk het productieproces stap voor stap aan de hand van foto’s.

Productieproces Antaris

Antaris Sixty6

Elektrisch varen

Een elektrisch aangedreven sloep maakt uw sloep vernieuwend, toekomstbestendig en interessant voor elk vaargebied. Lees meer over de mogelijkheden via de link.

Elektrisch varen

Antaris Seventy7 Touring

Antaris Dealers

Antaris heeft naast haar eigen verkoop in Woudsend een landelijk dekkend dealer netwerk. Zorgvuldig geselecteerd voor de beste service. Bekijk de kaart via de link.

Antaris dealers

Antaris Fifty5

Geschiedenis

De geschiedenis van Antaris begint in 1989 onder de naam Adria, opgericht door Mark en Laura van der Wilgen. Onder deze naam worden op een prachtige watersportlocatie in Ossezijl de eerste sloepen gebouwd. Lees verder over de geschiedenis van Antaris via onderstaande link.

Geschiedenis van Antaris

Antaris Sixty6

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u de meest gestelde vragen over onze sloepen en services. Staat uw vraag er niet tussen? Dan kunt u altijd contact opnemen via onze contact pagina.

Veelgestelde vragen

Neem digitaal een kijkje in onze waterloods

Loop door onze waterloods en werkplaats via onze 360 graden tour.