Winterstalling en onderhoud

Bij Antaris wordt u volledig ontzorgt

Winterstalling en onderhoud van uw Antaris sloep

Op dit moment wordt er een nieuwe winterstalling- en onderhoudsloods gebouwd naast ons huidige pand in Woudsend. Daarom kunnen wij voor komende seizoen (21/22) geen nieuwe winterstalling reserveringen aannemen.

Vanaf 22/23 bent u van harte welkom. Wilt u hier gebruik van maken? Laat het ons weten en we zorgen dat we een plaatsje voor u reserveren.

Goed onderhoud en winterstalling is belangrijk voor het behoud van uw Antaris. Een jaarlijkse beurt en winterstalling dragen hier aan bij. Wie kan uw Antaris beter onderhouden dan de werf die uw sloep gebouwd heeft? Bij Antaris wordt u volledig ontzorgt.

Antaris Fifty5

Winterstalling en onderhoud sloep

Bij Antaris is het mogelijk om zowel de winterstalling als onderhoud te laten verzorgen. In onze verwarmde opslag ligt uw sloep veilig, droog en beschermt. Een goede bescherming in de winterperiode is voor uw sloep of cabinsloep erg belangrijk. Hierdoor behoudt uw sloep beter haar waarde en beperkt u de kosten voor onderhoud. Full service bij Antaris, verzorgd door onze vakmensen.

Contact

Winterstalling en onderhoud Antaris

Uw sloep in onderhoud bij Antaris

Als ervaren producent van sloepen en kajuitsloepen hebben we bij Antaris alle kennis en expertise in huis om u deze zorg uit handen te nemen. Naast de extra service om uw sloep overdekt en verwarmd te stallen is het tevens mogelijk om winteronderhoud te laten verzorgen. Hierdoor begint u het nieuwe vaarseizoen goed met een schoon en onderhouden sloep.

Contact

Download de brochure

Meer informatie over mogelijkheden, tarieven en het inschrijfformulier vindt u in onze brochure. Download deze hier:

Antaris Seventy7 Touring

Winterkleed aanschaffen

Laat u uw sloep toch buiten liggen? Bescherm uw boot met een dik, sterk winterkleed. Dit winterkleed houd regen en sneeuw buiten en zo is uw sloep toch goed beschermd tegen winters weer. Verkrijgbaar in onze webshop:

Antaris dealers

Onze Antaris dealers zijn vakkundige bedrijven met de benodigde vakkennis van Antaris sloepen. Onze dealers bieden ook stalling en onderhoud aan. Bekijk hier het overzicht van onze Antaris dealers en vindt een dealer bij u in de buurt.