Vacature: Montagemedewerker kajuitboten

Wordt jij onze nieuwe collega?

Vacaturebeschrijving

Uren per week: 40

Locatie: Woudsend

Functie-informatie:
Als montagemedewerker heb je een allround functie en houd jij je bezig met verschillende werkzaamheden. Zo komt de kabelaring van jouw hand, monteer jij netjes het dekbeslag en ben je verantwoordelijk voor het aansluiten van de elektriciteit. Verder ga je aan de slag met het plaatsen van een watertank, keuken of (elektrisch) toilet. Een duidelijk proces van begin tot einde. Jij checkt aan het einde van de rit ook alles op netheid en of alles correct aangesloten is. 

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd.

Wat vragen wij?
Wij zijn op zoek naar een montagemedewerker met een technische achtergrond en affiniteit met de watersport. Je bent flexibel ingesteld en streeft naar het leveren van de juiste kwaliteit.

Aanbod:
Elke dag werk je in een team met enthousiaste collega’s. Een prachtige baan voor langere tijd binnen een innovatief en toonaangevend bedrijf. De mogelijkheid om met de mooiste producten te werken en bij te dragen aan topkwaliteit sloepen en kajuitboten. 

Een prachtige baan voor langere tijd binnen een innovatief en toonaangevend bedrijf. De mogelijkheid om met de mooiste producten te werken en bij te dragen aan topkwaliteit sloepen. Je werkt in een fijn team dat samen vol trots werkt aan de sloepen.

Wil jij deel gaan uitmaken van onze enthousiaste team? Mail dan je sollicitatie met CV naar adminstratie@aquatec.frl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mike Hofstra via tel: +31 (0)514 596270.

Kom jij bij ons werken?

Neem contact met ons op of stuur je CV naar administratie@aquatec.frl