Stageplek: junior tekenaar

Wordt jij onze nieuwe collega?

Antaris Fifty5

Vacaturebeschrijving

Aquatec Industries is de grootste sloepenbouwer van Nederland, wij bieden voor iedere watersportliefhebber wat wils. Wie op zoek is naar een echte Hollande sloep of cruiser is bij Aquatec op het juiste adres. De boten worden volledig in Nederland ontworpen en in eigen huis gebouwd. Wij bieden een stageplek voor een CAD (technisch) tekenaar.

Als tekenaar draag je zorg voor o.a. het inmeten, tekenen van bouwkundige tekeningen ten behoeve van de productie en het technisch dossier van de boten.

Wat ga je doen/leren:

  • Technische tekeningen maken
  • Detailleren van tekeningen
  • Projectdocumentatie bijhouden
  • CE documentatie bijhouden en aanvullen
  • Controleert de maatvoering

Wat bieden we:

Om onze producten uit te werken gebruiken we CAD-tekensoftware, doe je ervaring op met het tekenen van producten.
Wat vragen wij: handig zijn met een computer, zelfstandig kunnen werken, goede communicatieve eigenschappen en leergierig zijn is hierbij een goede basis.

Door het meelopen zal je de dynamiek van het werken in een professionele en innovatieve leeromgeving kunnen ervaren. De stage is inclusief stagevergoeding. Totale duur en aantal uren per week zijn bespreekbaar. Meer weten? Neem contact met ons op!


Heb je interesse? Neem voor meer informatie contact op met Simon Zijlstra, 0514-596270 of mail naar administratie@aquatec.frl.

Kom jij bij ons werken?

Neem contact met ons op of stuur je CV naar administratie@aquatec.frl