[:nl]Antaris heeft sinds 2015 een eigen webshop. Zo hoeft u niet meer voor ieder onderdeel te bellen of naar Woudsend te rijden, maar u kunt het vanaf de bank allemaal online regelen. Of het nu gaat om kleine onderdelen, service onderdelen, lifestyle artikelen, kussens met de naam van uw boot, of merk specifieke onderdelen, u kunt het allemaal vinden.

www.allesvooruwsloep.nl

Staat er toch iets niet bij waar u naar op zoek bent? stuurt u dan via de contactpagina van de site een berichtje en wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan.

 [:fr]Wie op zoek is naar echte Hollandse sloep of cruiser) is hier aan het juiste adres. De Nederlandse jachtbouw staat bekend om haar topkwaliteit en daar draagt deze werf zeker aan bij. De boten van Antaris, Makma, en Maril worden volledig in Nederland ontworpen en gebouwd.  Ook de eigen polyesterfabriek vinden we in dit kleine land terug. Om de watersporters een goed beeld te geven van het aanbod heeft Aquatec Industries de meest indrukwekkende showroom van Nederland. Alle modellen liggen in hun natuurlijke habitat, namelijk in het water, waarmee geïnteresseerden direct aan boord kunnen stappen om een proefvaart door het idyllische Woudsend te maken.
Voelt een sloep prettig en stabiel aan, maar zou een kleine aanpassing de boot nog beter naar wens maken, dan kan de werf dit zelf voor u verzorgen. Alle sloepen kunnen namelijk klantspecifiek worden gemaakt. Houdt u Nederland en haar omgeving als vaargebied, dan hoeft u ook voor het onderhoud, de service en de winterstalling niet verder te zoeken. Aquatec Industries en haar dealers bieden een totaalpakket. Naast een groot dealernetwerk in Nederland is Aquatec ook vertegenwoordigd in Duitsland, Engeland en Zweden.[:]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *